tiistai 16. helmikuuta 2010


Tänään Pikku-Siili oli päättänyt lannoittaa kukat lannoitepuikoilla.





Karhu avusti kastelemalla kukat.



Possu päätti luoda tunnelmaa soittamalla huuliharppua, jota hän muuten osaa erittäin hyvin.


Oi voi, mitä tapahtui!? Karhu oli kastellut kukkia niin ahkerasti, että vettä oli roiskunut ruukun reunoille asti. Pikku-Siili liukastui veteen ja putosi päistikkaa märkään multaan ja vajosi napaansa myöten.




Onneksi Karhu ja Possu saivat yhteistuumin vedettyä läpimärän Pikku-Siilin pois mullasta. Potilas sai päällensä lämpimän huovan ja villasukat. Possu kuivasi Siilin piikit hiustenkuivaajalla.



Possu ja Karhu tiesivät juuri hyvän keinon piristää Pikku-Siilin. He päättivät pitää piknikin lankakorissa, koska siellä Pikku-Siili tykkää kovasti hyppiä aina silloin tällöin. Karhu oli aamulla leiponut herkkumuffinsseja, joita he sitten nauttivat teen kanssa iloisina siitä, että Pikku-Siili oli saatu pelastettua. Ja siitä ettei Siilille ollut mennyt vettä korvaan, sillä Pikku-Siilillä on tunnetusti hyvin pienet korvakäytävät.





2 kommenttia:

  1. Tosi suloinen porukka lankakorissa, siellä on varmaan mukavaa pitää piknikkiä.

    VastaaPoista
  2. Lankakori on Mussukoiden kaikkien aikojen lempi piknikkapaikka. Siellä on niin pehmeää ja kotoisaa. Ainoa ongelma on se, että Pikku-Siili kaataa joskus teensä lankojen joukkoon. Vahingossa tietenkin.

    VastaaPoista