maanantai 12. huhtikuuta 2010


Pikku-Siili on vihdoin saanut uudet siemenet multaan. Vanhat kun kuivui niin, että Pikku-Siiltä aivan hävetti. Nyt hän päättänyt pitää hyvää huolta istutuksistaan ja kasteleekin niitä hyvin tunnollisesti. Joskus se käy oikein työstä, kun hän on laittanut kastelukannun liian täyteen vettä, eikä oikein jaksa nostaa sitä tarpeeksi ylös. Onneksi Karhu auttaa aina tälläisissa tilanteissa. Karhu on niin vahva ja voimakas.

5 kommenttia:

  1. Kevät saa näköjään viherpeukalon syyhyämään muillakin kuin vain ihmisillä.

    Onneksi ystävät ovat valmiina auttamaan jos omat voimat eivät riitä (vaikka vaan kastelukannun kanssa). :)

    VastaaPoista
  2. Nyt näyttää Mussukoiden kasvi hyvältä ja virkeältä

    VastaaPoista
  3. Olen onnellinen että pikkusiili saa apua vaikeissa tilanteissa. Olisi ikävää jos siilin kasvatusyritykset jälleen lakastuisivat...

    VastaaPoista
  4. SunSun,Pikku-Siili on tosiaan intohimoinen puutarhaharrasta. Joskus hommat saattavat olla hieman liian raskaita, silloin on hyvä, että on voimakkaita ystäviä lähellä.

    kaardemumma, Pikku-Siiliä ihan hävetti kun edellinen kukka kuoli. Nyt hän on pitänyt hyvää huolta uudesta kasvista :) Mussukoilla on niin kovasti tekemistä, he ovat innoissaan keväästä, siksi heitä ei ole viime aikoina paljon näkynyt täällä, mikä myös on aiheuttanut hieman huonoa omaatuntoa. Toivottavasti jaksatte siellä silti odottaa..

    VALKOINEN PERSILJA, nyt Pikku-Siili on päättänyt pitää kasvin hengissä, niin häpeissään hän oli viime kasvin kuolemasta. Onneksi Karhu on hyvin voimakas. Possu on luvannut soittaa kasveille huuliharppua piristykseski :)

    VastaaPoista